top of page
3_edited.jpg

Het Cromvoirts Orkest is een enthousiaste groep musici waarbij het maken van mooie muziek en onderlinge vriendschap voorop staan.

Het Cromvoirts Orkest is als Fanfare in 1964 opgericht,. De vereniging telt ca 60 leden, die zijn verdeeld over het orkest en de slagwerkgroep.

 

De verschillende onderdelen van het orkest hebben met regelmaat publieke optredens welke ook vaak thematisch van aard zijn. Zowel in muzikaal als in organisatorisch opzicht hebben wij furore gemaakt in Vught en omstreken met onze 5 IJzerenman concerten. Een absoluut hoogtepunt daarbij was het concert met Guus Meeuwis in 2014, waar maar liefst 6000 betalende gasten op afkwamen. Het streven is om regelmatig een hoogtepunt in het programma op te nemen.

Het orkest bestaat in de basis uit koper blaasinstrumenten, saxofoons en slagwerk. Bij speciale (prom)concerten breiden we ons orkest vaak uit met een combo. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe musici die even enthousiast als wij ervan houden een stevig partijtje, letterlijk en figuurlijk, mee te blazen.

Dirigent

Hans.jpg
Hans van Leeuwen

Graag wil ik mij voorstellen als dirigent van Uw Cromvoirts Orkest.

Mijn naam is Hans van Leeuwen, woonachtig te Tilburg met mijn lieve dames Hadewych en onze dochters Pleun & Wende. Sinds 1996 ben ik verbonden als eerste hoboïst bij het Orkest v/d Koninklijke Luchtmacht. Als remplaçant ben ik werkzaam bij diverse symfonieorkesten in Nederland. Daarnaast ben ik dirigent van de Koninklijke Stadsharmonie  “ Aurora ” te Leerdam.

 

Het Cromvoirts Orkest is voor mij geen onbekende. In het verleden heb ik meerdere malen met dit fantastische orkest mogen werken als gastdirigent. Wat mij toen en nu ook opvalt, is de saamhorigheid en het plezier met elkaar te musiceren. De basis voor een goede verstandhouding om samen met de leden de juiste toon te laten klinken. Deze muzikale reis die ik met het orkest ga maken, wil ik graag met U delen.

Samen met U als inwoners en vrienden uit Cromvoirt die het Cromvoirts Orkest een warm hart toedragen.

 

Hans van leeuwen

Repetitie & Contributie

Repetitie donderdag 19.30 uur tot 21.45 uur

Repetitielokaal "De Noot"

st. Lambertusstraat 60a

5266 AG Cromvoirt

Contributie: (contributiejaar loopt tot 1 juli)

Jeugdleden (tot 18 jaar)            € 9,75 per maand  

Leden                                            € 14,95 per maand   

 

Lesgeld voor leerlingen tot 18 jaar: (Lesgelden lopen van 1 september tot 1 juli)

€ 36,00 per maand, wekelijks 20 minuten les

€ 46,00 per maand, wekelijks 30 minuten les (meestal nadat het A- Diploma is gehaald)

bottom of page