top of page
3_edited.jpg

DE JEUGD STELT ZICH VOOR

sax-4085168_1920.jpg

Saxofoon

Hoi , ik ben Abe en ik speel saxofoon. Ik zag een saxofoon op de televisie en ik vond dit een gaaf instrument. Een vader van een vriendje heeft een saxofoon en daar mocht ik een keer op blazen. Toen wist ik dat ik dit graag wil leren! Mijn andere hobby is wielrennen en veldrijden. Dit doe ik heel graag. En ben vaak op de fiets te vinden. Groetjes Abe

brass-3099922_1920.jpg

Trompet

trumpet-5201175_1920.jpg

Trompet

Ik ben Camiel en ben 9 jaar. Ik speel al heel lang trompet maar moest op gegeven moment stoppen omdat ik bijna geen tanden meer voor in mijn mond had. Dus speel nu “pas” 2 jaar. Ik woon sinds vorige zomer in Cromvoirt en ben toen lid geworden bij het Cromvoirts Orkest. Hierdoor mocht ik meespelen in het Mika orkest, samen spelen maakt muziek nog leuker.

trombone-411035_1920.jpg

Trombone

Ik ben Marijn en ben 12 jaar. Als ik met mijn ouders mee ging carnavallen en naar Jazz en juke town ging dan zag ik die blaaskapellen en wilde al vanaf dat ik 3 jaar was trombone spelen. Toen ik 6 jaar was mocht ik eindelijk beginnen, toen had ik een plastic trombone omdat een normale nog te zwaar was. Ik speel sinds 2 jaar bij de Koekerellen, dat is de hofkapel van de Oeteldonkse jeugdprins. Maar dat is alleen van oktober tot carnaval dus ben ik dit jaar begonnen bij Opstap en Mika orkest. Ik krijg les van Willem en hij is echt een leuke leraar. Buiten muziek zit ik op Rugby en ga ik volgend jaar naar de sportopleiding van het Rodenborg college.

Hoi ik ben Olivier en ik ben 10 jaar. Mijn hobby's zijn, fietsen, snorkelen, gamen en trompetten. Ik ben trompet gaan spelen nadat de fanfare op school is geweest en je op instrumenten proef mocht spelen. Ik vind het leuk om een instrument te spelen.

Grtjs Olivier

Hou je van MUZIEK, plezier & uitdagingen?

Kom muziek maken bij ons in Cromvoirt, dit kan al vanaf groep 3!

Zou je weleens op een trompet, een trombone, saxofoon, bugel of een ander blaasinstrument willen spelen? Of kan jij niet stil zitten en zijn je handen altijd in beweging, dan is slagwerk misschien wel iets voor jou! We hebben niet alleen een drumstel in onze repetitieruimte staan, maar ook melodisch slagwerk.

Na ca. een half jaartje mag je al mee spelen in het Opstaporkest of als je al een stukje verder bent in het MIKA. Dit zijn 2 opleidingsorkesten in samenwerking met Kunst Adelt Helvoirt en Kunst & Vriendschap Vught. Muziek verbindt immers iedereen overal ter wereld ;)

 

Natuurlijk is jong & oud welkom!

Dus ben je al musicerend en op zoek naar een vereniging of is nu het moment aangebroken om een instrument te leren bespelen, óók dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen tijdens onze repetitie avonden in de “De NOOT”.

 

  • Elke donderdag van 19.30u – 21.45u repeteert het Orkest

  • Elke vrijdag van 19.00u – 20.30u repeteert onze Slagwerkgroep

  • Op ma – woe – do in de middagen zijn er muzieklessen voor de jeugd (dit kan variëren)

Enthousiast geworden? Mail of bel één van ons voor meer info.

 

Marjon Schouten, Telnr. 06 - 17 31 24 11

opleiding.cromvoirtsefanfare@gmail.com

 

Marielle Cales, secretariaat

info@cromvoirtsorkest.nl

bottom of page